TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones: Remélem, hogy kiütik CM Punk-ot

2015.01.16. 18:19 td_hriczuakos

jon-jones-wave.jpg

Na jó, tudom, hogy az elmúlt napokban/hetekben elég sokszor ejtettünk szót „Bones”-ról, de hát mit tehetnénk, ha ő volt az egyik legfelkapottabb téma az interneten?

Először ugye azért, mert sikeresen megvédte bajnoki címét Cormier ellen, aztán robbant a bomba, hogy kokaint találtak a szervezetében. A mémgyárosok megindultak, és le sem álltak a munkával, miközben Dana próbálta védeni Jones-t a médiában, néhol teljesen feleslegesen. Jones eddig felépített jófiú képe megdőlni látszik, nem ez az első eset karrierje során, hogy magyarázkodnia kell. Abból viszont nem csinál titkot a bajnok, hogy nem tartozik a CM Punk fanok táborába, sőt, reméli, hogy Punk debütálása rosszul sül majd el a korábbi pankrátor számára:

„Rossz érzés ez, mert minden edzésen látom, hogy sok olyan fiatal harcos van, akinek nincs pénze, és mégis mindent felad azért, hogy profi bunyóssá váljon. Ezek az arcok az edzőteremben laknak, mogyoróvajas szendvicset, meg pulykát esznek, alig keresnek valamennyit. Aztán egy olyan sztár, mint CM Punk csak úgy megkapja a lehetőséget, mert ismert pár nagy nevet, és híre van a médiában. Ezt igazságtalannak tartom azokkal szemben, akik tényleg keményen dolgoznak, és nem kapnak esélyt a bizonyításra. Ezért is remélem, hogy az UFC egy igazán tökös csávót ad Punk-nak, így majd láthatjuk, ahogy kiütik őt.”

Gondolom Jones botrányai után azért vele kapcsolatban is sokan gondolkodnak így. Cormier egészen biztosan.

H.Ákos

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547077983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása