TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lawler alatt vérrel csalogatja a váltósúlyú cápákat az UFC

2015.01.14. 19:50 td_axl

brown.jpg

Számomra egy tündérmese happy endje volt Robbie Lawler váltósúlyú címszerzése Johny Hendricks ellen. Mindig is Ruthless rajongó voltam, még ha ki is nyíratta magát párszor a múltban, az UFC visszatérésével és érett edzésmelóval/taktikával azonban a csúcsra ért. Mondhatod persze, hogy a Hendricks elleni második címmeccs nagyon szoros volt, rajtad kívül még pár ezren vannak ezzel így, az UFC meg beígérte az azonnali visszavágót. 

td_banner2.jpg

Ezért is jött kissé váratlanul a hír, hogy Matt Brown ellen láthatjuk legközelebb Hendricks-et március 14-én. Brown a pont Lawler ellen elszenvedett menetelős sorozat megszakító vereségét követően zárkózott volna februárban Tarec Saffiedine ellen, de Tarec lesérült. Az UFC-ben meg van közel 100 igazolt váltósúlyú srác, a súlycsoport tele súlyos arcokkal, de Brown vészkürtöt fújt. Neki csakis top 10-es harcos kell, Hendricks meg soványan benne van, ugye? Na de akkor ki megy Lawler ellen? RorMac mielőtt megörülhetett volna, Dana korábban jelezte, hogy a kis GSP-klónkezdeményezés ne ugráljon még, ha a medvedisznóember Hector Lombard ellen is sikerült untatnia győznie, akkor lehet szó címmérkőzésről. Vagyis az UFC váltósúlyú vízfelszín alatt hemzsegnek a cápák, de ki mehet egy harapásért a végén Lawler ellen? Apropó, a Brown vs Hendricks a Pettis vs dos Anjos cardba érkezik, ahogy az Overeem vs Nelson is. Libabőr és talpra magyar lesz vasárnap hajnalban!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr537074611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása