TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger 'Buki' Iván éve volt 2014

2015.01.14. 08:51 td_axl

buchinger-ivan.jpg

Hétvégén ért véget a TOTALDAMAGE AWARDS 2014 játékunk, melyben a 2014-es év legjeire lehetett szavazni, vagyis Ti, az olvasók választhattatok az általunk jelölt indulók közül. A legjobb külföldön vitézkedő magyar MMA harcos kategóriát Perjés Dóra nyerte, amihez  gratulálunk, illetve minden általunk jelölt induló felé a kategóriában egyben tiszteletünket fejeztük ki. 

td_banner2.jpg

A TOTALDAMAGE szerkesztői értékelésében ezt a kategóriát Buchinger 'Buki' Iván nyerte Magyarországon 2014-ben. Buki 2014-es éve egészen elképesztően alakult. A CWFC szervezetet elhagyva feladta könnyűsúlyú címét, majd érkezett az M-1 Global szervezethez, ahol Sergey Golyaev és Mikhail Malyutin legyőzésével elnyerte a jogot, hogy a szervezet pehelysúlyú bajnoki címéért küzdhessen.Tural Ragimov 4 menetet bírt Buchinger ellen, aki ezzel a CWFC után az M-1 Global övet is szerzett. A Bukival készített All Access anyagunkat alább láthatjátok.

Iván 2014-es sikerei a nemzetköri ranglistákon is tükröződnek. A fightmatrix.com listáján Buki a 21-en helyen tanyázik. Viszonyítás képen megjegyezném, hogy a McGregor ellen hamarosan meccselő Dennis Siver 19. ezen a listán, ahogy az írtől frissen kikapó Poirier a 18. Mindeközben az MMASUN a TOP 5 ígéretes, 2015-ben felemelkedő bunyósok közé várja a szlovákiai magyar harcost. Reméljük, hogy idén is Buki sikereinek örülhetünk az M-1 Global szervezetnél, Iván hamarosan ugyanis címet véd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67071763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2015.01.14. 14:06:34

Hajrá Buki! McGregor elleni vereség után fel a csúcsra! Ez ám az igazi spirit!
süti beállítások módosítása