TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cerrone: Pettis és én még találkozunk

2015.01.01. 20:25 td_hriczuakos

002_pettis_and_cerrone.jpg

A jelek szerint ismét aktív év következik Donald Cerrone számára, hisz a „Cowboy” már január első hetében bizonyíthatja, hogy megérdemli azt a bizonyos címmeccset. Donald 5 meccses győzelmi szériában van, a 2014-es évben például 4 skalpot gyűjtött be, ráadásul komoly nevek ellen. Az UFC 182 során pedig elveheti Myles Jury veretlenségét, amihez megvan a motivációja, hisz elmondása szerint azóta szeretné elkapni Jury-t, miután az unszimpatikus módon nyilatkozott a Diego Sanchez elleni győzelmét követően. Ha nem ismernénk a két harcost, akkor már alighanem ez is elég lenne kedvcsinálónak, de a srácok biztosan begyújtják majd a tűzijátékokat, hisz Pettis kihívót keres magának kötelező pihenője alatt, már pedig jó esély van rá, hogy a fent említett párharc nyertes mérettesse meg magát „Showtime” ellen. Cerrone például biztosra veszi, hogy mérkőzik még Anthony ellen:

„Nincs semmi, amit mondani szeretnék annak a k*csögnek. Valóban kevesebb, mint 3 perc kellett neki ahhoz, hogy legyőzzön, de nem bírom már hallgatni, hogy folyton ezzel a dumával jön. Én elismerem a történteket, de biztos vagyok benne, hogy mi ketten még találkozunk. Nyugodtan hangoztathatja, hogy legyőzött már korábban, én folytatom, amit elkezdtem, és tudom, hogy látjuk még egymást.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr537020463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása