TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A vánkos, a kard meg a lakókocsi - UFC 182: Jones vs Cormier Countdown videók

2014.12.31. 10:37 td_interim

686f4675e4ed3c651755b00f68237848_l.jpg

 

Tovább zúdul a video-lavina a Jones – Cormier gála elé. Az első promók és a kiterjesztett előzetes után, a Bad Blood-dal egyszerre futott be az est két főmeccsének Countdown-ja is. A Jones – Cormierről többet, újabbat már nem tudnak mondani ebben a videóban. Én sem tudok róluk többet, újabbat mondani, úgyhogy kommentárként leírom az első szót, ami eszembe jut: vánkos. Tessék, Jones – Cormier: vánkos.

Hanem a Donald Cerrone – Myles Jury! Ez a meccs búvópatakként csordogált a mindenre rátehénkedő félnehézsúlyú párosítás alatt, pedig önmagában is borzasztóan ígéretes. Végre egy kicsit sikerül testközelbe hozni a bunyót, ami, ha a DC – Bones gyűlölködéshez felérő indulatokat nem is korbácsolt, azért mégiscsak ott hagyott egy enyhe fintort az amúgy örökké laza és barátságos Cowboy arcán. Jury ugyanis, miután a UFC 171-en leiskolázta Diego Sanchez-t, nem átallotta teljesen sima ügynek nevezni a meccset. Ez szúrt szemet Cerrone-nak, aki Sanchez edzőpartnere, így Mr. Budweiser volt az, aki kifejezetten kérte ezt a párosítást, hogy megleckéztethesse a kölyköt. Jury csak úgy duzzad az önbizalomtól, és teljesen érthető módon: a közönségkedvenc Sanchez után a PRIDE-legenda Takanori Gomi volt a következő áldozata, aki ellen alig több mint másfél percre volt szüksége a TKO-hoz a Hunt vs Nelson gálán. A 26 éves srác sikereit a megfelelő mentális felkészülésnek is tulajdonítja, amibe mi is belepillanthatunk. Ezek szerint Jury azért győz, mert a sportpszichológusa elmeséli neki, hogy az önuralom fontos, aztán átad a gyereknek egy – wait for it – kardot, érted, egy kibaszott KARDOT, egy műaranyozott markolatú, szerencsétlen játékkardot, amit Jury teljes komolysággal szemlél, mint a „benne rejlő tiszta fejű harcos szimbólumát.” Ez mondjuk jobban belegondolva annyira gagyi, hogy már szeretni való. Ami viszont úgy szeretni való, hogy egyáltalán nem gagyi, hanem csak simán menő, az Cowboy harci turnékra szabott lakókocsija, amiről eddig is lehetett már hallani, de most végre meg is tekinthetjük. A földműves/állattenyésztő Cerrone – ha csak teheti – nem repülővel érkezik a UFC gálák helyszínére, hanem úgy tíz nappal a meccse előtt bepakol csapatával az RV-ba, és útnak indul. Az edzést úgy oldják meg, hogy megállnak az útba eső városokban, és felkeresik a helyi termeket. Plusz Cowboy utálja a hotelek flancát, így a helyszínen is a lakókocsiban nézi végig az ültető meccseket, aztán onnan indul tovább az öltözőbe bemelegíteni. Ez mennyire menő? Nagyon menő.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757022157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása