TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 182 Embedded - Donald Cerrone egy állat

2014.12.31. 13:24 td_interim

ufc-182-embedded-ep-2-440x250.jpg

Megérkezett a UFC 182 felszopó videói közé az Embedded első két epizódja is. Az első részben betekintést nyerhetünk abba, hogy a harcosok hogyan szakadnak ki időről-időre az edzőtábor keserves mindennapjaiból, hogy kitisztítsák kicsit a fejüket – mármint kivéve Jonest és Cormiert, mert ők ilyet nem csinálnak. Cowboy viszont annál inkább: ő lazításképp motoros szánnal szántja Colorado behavazott hegyeit, míg el nem taknyol a géppel. Az örök kalandor Jury mindeközben mólóról nézi az óceán hullámait, és hajat vágat. Aztán a két félnehézsúlyú edz. Jones meg már utazik is. Macskával.

A második rész elején kiderül, hogy Daniel Cormier iszonyatosan piszkos harcos, mert beveti a gyerekeit, és ezzel a cukiskodással el is lopja a showt. A behozhatatlan előnyt a hülye Cerrone azzal próbálja ledolgozni, hogy a motoros szánról lepattanva egy profi műrepülő pilótával gépbe ül, és teli szájjal röhögve élvezi az extrém hánytató manővereket. Landolás után egy kiadós böfögéssel foglalja össze a tapasztaltakat. Cool story, bro! Jones közben belakja az MGM hotelt, aztán viselkedősebb páros interjút ad az időközben szintén befutott Cormierrel. Jury meg ebből a részből teljesen hiányzik, nemtom, lehet, hogy olyat csinál, mi már a UFC-nek is túl kínos, mondjuk a színfalak mögött gyakorol a műanyag kardjával.

nyeremeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr157026159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása