TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Eredményes évet zárt a Totalfight Team

2014.12.30. 11:48 td_axl

ttf.jpg

Kovács 'Supras' Attila beszámolója szerint eseménydús és izgalmas évet zárt a Totalfight Team, év végére sikerült összehozni egy remek 14-7-1-es csapat rekordot! A 2014-es év legeredményesebb TFT harcosairól pár mondat:

Obrankovics Zsolt

obrankovics.jpg

Zsolti 2014-ben remek 3-1-0-ás rekordot hozott össze, és összesen egy alkalommal bunyózott itthon. Zsolti a menetelést a Harcosok Klubja rendezvénysorozaton kezdte, ahol 2. menetes submission győzelmet aratott ellenfelével szemben. Ezek után Érsekújváron lépett ketrecbe, ahol ütést sem kapva az első menetben kopogtatta szlovák ellenfelét. A következő mérkőzésre a csehországi Znojmóban került sor, ahol Zsolti ismét egy első menetes submission győzelmet húzhatott be, mely ezúttal az est submission-je lett! Az utolsó harcra ismét Érsekújváron került sor, ahol Zsolti a helyi kedvenccel csapott össze. Egy remek első menet után azonban fordult a kocka és egy beszedett testrúgás után az ellenfél örülhetett a győzelemnek. Ez a mérkőzés az est meccse lett.

Obrankovics Zsolt eredmények tehát:

  • 3 submission győzelem
  • Submission of the Night (Znojmo)
  • Fight of the Night (Érsekújvár)

 

Bácskai Dávid

bacskai.jpg

Dávidnak 2014-ben kijutott mindenből, hiszen 1-1-1-es idei rekordja nem mindennapi. Először Znojmo-ban lépett a ketrecbe, ahol egy igazi háborúban a bírák döntetlent hirdettek szlovák ellenfele ellen. A méreg inkább billent a magyar oldalra, de így Dávid rekordja egy ritka eredménnyel bővült. A mérkőzés természetesen elnyerte a Fight of the Night cìmet! A következő mérkőzésre Érsekújváron került sor, ahol Dávid ismét megmutatta úthenger stìlusát és lerohanva az ellenfelét hamar a padlóra küldte azt. Ezek utánt földharc alakult ki ahol Dávid egy alkar fojtással kopogtatta ellenfelét. Ezekután Dávid kipróbálta magát a profik világában, ám ezen a mérkőzésen Oroszországban TKO-val maradt alul ellenfelével szemben.

Bácskai Dávid eredmények:

  • Fight of the Night (Znojmo)

Ugrás után folytatódik a cikk

nyeremeny.jpg

Horváth Dániel

Dani  a Totafight egyik legrégebbi motorosa. Remek évet tudhat maga mögött, hiszen 4-1-0-val zárta 2014-et. Egy tornagyőzelemmel indította az évet, ahol rögtön két első menetes győzelmet húzott be a Békés megyében zajló bajnokságon. Hamarosan újabb megmérettetés következett, ahol egy első menetes TKO-val győzedelmeskedett Raffael József ellenében. A harmadik békési túrán becsúszott az idei év egyetlen veresége, ahol is Dani submission-el kikapott. Jött az ėv utolsó utazása, amikor is a szlovákiai Hetényben Vesely Tamással csapott össze, akit szintén az első menetben győzött le TKO-val!

Simó Szabolcs

simo.jpg

A csapat félnehézsúlyú harcosa 2-0-0-val zárta az évet, és mind a két alkalommal Érsekújváron hozta a győzelmeket. Első alkalommal Tomas Bolo-val csapott össze, akivel egy öldöklő csatát hoztak három meneten keresztül. Ide-oda billent a mérleg, ám a harmadik menetben Szabi megrázta magát és ellenfele mellkasára ülve TKO-val hozta a meccset, melyet Fight of The Night-al jutalmaztak. A második mérkőzésre év végén Szabi taktikát váltott, ugyanis ellenfele ezúttal birkózó alapokkal bírt. Az álló harcot erőltetve semlegesítette ellenfele próbálkozásait, majd egy háromszög fojtás és ütések kombójával véghezvitt akcióval ismét TKO-val győzedelmeskedett!

Simó Szabolcs eredmények:

  • Fight of the Night (Érsekújvár)

 

td_polo_banner2.gif

Tóth Róbert

toth.jpg

A hajdani olimpikon kajakozó az év első felében csatlakozott a TFT-hez, miután lábfeszítéssel megnyerte a Liga mérkőzését. Az eddig leginkább földharc technikáival diadalmaskodó Tóthnál azon volt a hangsúly, hogy az állóharcát felhozzuk. Érsekújváron lehetőséget kapott ő is, mégpedig a rutinos Filip Le ellenében. Le magabiztosan kezdte a harcot, ám Robi semlegesítette őt a földön. Mikor a vezetőbíró felállította a srácokat, Robi keze elsült és a jól begyakorolt jobbkezes bomba pontot tett a mérkőzés végére, Le még sokáig csak segítséggel tudott mozogni. Ezt az ütést KO of the Night-al díjazták. A következő mérkőzésre ismét Újváron került sor, ahol Le csapattársa várta Robit. A csapat felkészült Robiból, így ezúttal elmaradt a siker, egy nem túl látványos mérkőzésen Robit kibirkózta ellenfele.

Tóth Róbert eredmények:

  • KO of the Night (Érsekújvár)

 

Urbán Raffael (az év visszatérője)

urban.jpg

A 2013-as Liga bajnok az érettségi miatt egy kicsit hibernálta a sportot a 2014-es szezonra, ám ahogy közeledett az év vége, visszatért a ketrecbe. Visszatért, és nem is akárhogy! Érsekújváron egy cseh ellenfél ellen lépett a ketrecbe, akit kevesebb mint egy perc alatt kopogtatott!

Kardos Zoltán

kardos.jpg

A 2013-as váltósúlyú Liga bajnok nem kezdte jól az évet, hiszen rögtön egy vereséggel kezdett itthon. majd Érsekújváron is kopogtatták egy karfeszítéssel. Zoli nem keseredett el, keményebben kezdett edzeni és év végén Érsekújváron egy domináns teljesítményt nyújtva bekapott ütés nélkül verte cseh ellenfelét!

Vörös Róbert

Robi egy vereséggel zárta az évet, ám mellette szól a tény, hogy 6 hónap edzés után vállalta el első MMA mérkőzését, ahol nem játszott alárendelt szerepet!

A Totalfight Team továbbá büszke az idén kipróbált kezdő harcosokra Reichardt Tamás és Sármány Gábor személyében, akik idén sparring mérkőzéseken képviseltek minket! A csapat tehát egy remek évet tudhat maga mögött hiszen 14-7-1-es mérleggel zártuk a 2014-es évet! Köszönjük a 2014-es évet A Harcosok Klubja versenysorozatnak, az Rsc csapatának, a Znojmo csapatának valamint a Békésmegyei csapatnak!

A média támogatást pedig külön köszönjük a TOTALDAMAGE honlapnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr187022211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása