TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bas Rutten Hollandiába küldené edzeni CM Punk-ot

2014.12.26. 18:42 td_hriczuakos

baspic1.jpg

Az egyik legfelkapottabb téma lett az MMA-n belül Phil 'CM Punk' Brooks UFC-be való szerződése, aki valamikor a 2015-ös esztendő közepén vagy vége felé debütálhat. A WWE-t maga mögött hagyó pankrátor évek óta nagy rajongója a kevert harcművészetnek, ezért nem mondható teljesen váratlannak a szerződtetése, mivel már korábban is hírbe hozták őt az UFC-vel, miután viszonya megromlott a WWE-t irányító Vince McMahon-nal. Brooks a helyszínen tekintette meg az UFC 181 gáláját, majd kérdések kereszttüzébe került, amikor kiderült, hogy karrierjét a kopaszéknál folytatja. A várakozások azóta sem csökkentek vele kapcsolatban, és be kell vallanom, hogy engem is érdekel az ő szereplése a következő évben/években. Lesnar esetében már tudjuk a forgatókönyvet, a magas PPV eladások mellett azért egy bajnoki címet is begyűjtött, de betegeskedése miatt már nem hozta korábbi formáját, ám manapság megint arról lehet hallani, hogy szívesen visszatérne.

De ne kanyarodjunk el CM Punk-tól, akivel kapcsolatban többen is állást foglaltak, többek között a holland MMA legenda, Bas Rutten is, aki arról beszélt, hogy szerinte Brooks-nak el kellene látogatnia Hollandiába. Persze nem nyaralásról lenne szó, hanem egy kőkemény edzőtáborról, hisz a hollandok messze földön híresek remek kick-boksz iskoláikról. Rutten korábban ugyanezt a tanácsot adta Heath Herring-nek is, most pedig CM Punk-on a sor, hogy eldöntse, megfogadja-e az öreg tanácsát. Phil még mindig nem tudja biztosan, melyik TOP csapat edzéseit látogassa, de jó esély van arra, hogy végül a könnyűsúlyú bajnok, Anthony Pettis csapattársa legyen. Ami pedig az ellenfelét illeti, ott sincs még kijelölve számára senki, noha korábban arról lehetett hallani, hogy a TUF veterán Cathal Pendred ellen találkozik majd debütálásakor, ám többen is úgy vélik, hogy inkább egy újonc harcosé lehet a megtiszteltetés, hogy üdvözölje a korábbi WWE bajnokot.

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr807012717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása