TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs Kristóf ismét dupla aranyat nyert, ezúttal Horvátországban

2014.12.22. 15:30 td_axl

szucs_kristof.jpg

A TOTALDAMAGE által támogatott Szűcs Kristóf (Gracie Barra Hungary) alighogy dupla arannyal hazatért Szerbiából a National Pro Jiu-Jitsu Championship-ről, hétvégén ismét két aranyat szerzett, ezúttal a European Jiu Jitsu Challenge programjában. Ezzel a sikerrel nem csupán további elismerést szerzett magának és csapatának, hanem repülőjeggyel gazdagodott a IBJJF Europeans jövő évi liszaboni versenyére.Szűcs kemény munkája nem csupán a versenyeken kamatozik, hamarosan egy nagy múltú magyar sportklub igazolja le őt.

Kristófnak négy mérkőzésre volt szüksége a hétvégi sikerekhez, egyúttal a cseh 'Yakuza' becenévre hallgató jitsu harcossal is találkozhatott, aki nagyon jó hírű ellenfélnek ígérkezett, pontozással azonban alul maradt Kristóf ellenében. Kiemelendő még, hogy fehér övben Stétz Dániel is aranyat nyert súlycsoportjában és abszolút kategóriába. Alább láthatják BJJ pillanatok @ Gracie Barra Hungary előzetesünket, melyben Kristóf is látható, hamarosan érkezik az anyag.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57004493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása