TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nurmagomedov: Pettis fél tőlem

2014.12.18. 18:33 td_hriczuakos

web-ufx1_weighin_013.jpg

Jövőre visszatér a könnyűsúlyú felsőház egyik legígéretesebb harcosa, az orosz Khabib Nurmagomedov, aki profi pályafutása alatt még nem talált legyőzőre. Az UFC-ben is szépen menetel Khabib, 6-0-s mérleggel büszkélkedik a kopaszéknál, és előbb-utóbb csak összehoz magának egy meccset Pettis ellen, aki Melendez-t intézte el igen könnyedén az UFC 181 során. Anthony aztán meg is sérült ismét, ami közel 6 hónapos kihagyást is eredményezhet esetében, mely idő alatt tornyosulhat a kihívók száma a súlycsoportban. Ott van ugye Nurmagomedov, dos Anjos, Cerrone vagy épp Myles Jury, akik legközelebb egymás között rendezhetik le a dolgot. Dana szerint valószínűleg dos Anjos következhet Pettis számára, mert Khabib még nem épült fel,  mindenesetre a „Sas” becenévre hallgató orosz harcos a bajnok elleni derbiről beszél, na meg arról, hogy szerinte Pettis nem mer kiállni ellene:

„Pettis nem akarja ezt a meccset. Megijedt tőlem, már azelőtt is félt, hogy bármit mondott volna velem kapcsolatban. 6-0-val állok az UFC-ben, összességében pedig 22-0 a mérlegem, ez is azt bizonyítja, hogy én vagyok az első számú kihívó.”

 

„Melendez-t azelőtt senki sem kapta el idő előtt, Anthony tehát szívós harcos. Jók az ütései, és a rúgásai is. Hamarosan elkezdem a súlyemelést, a futást, és az edzéseket is, januárban pedig birkózással folytatom. Az orvosom szerint áprilisban vagy májusban már ismét harcolhatok, szóval nagyon várom már.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr436994763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása