TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on FOX 13: Dos Santos vs Miocic mérlegelés

2014.12.13. 15:25 td_axl

dos-santos-miocic.jpg

Holnap hajnalban rendezik az UFC on FOX 13: Dos Santos vs Miocic gálát, melynek megtartották a hivatalos mérlegelését. A felvezető bunyók között találjuk Henry Cejudo meccsét, az UFC ezúttal szép csendben hozza el őt. A pekingi birkózó arannyal a zsebében érkezve az UFC 177 során mutatkozott volna be, de akkor a fogyasztás nagyon ledarálta őt, vissza kellett lépnie a meccstől.

A main card valódi csemegéket hoz. Gonzaga és Mitrione várhatóan nem fog finomkodni egymással, véleményem szerint nem megy végig ez a párosítás. Ahogy az Overeem vs Struve összecsapás sem, az előző párosításhoz hasonlóan, itt is bármelyik fél behúzhat egy nagy KO/TKO győzelmet. Nate Diaz csúnyán az előírt súly fölött volt, 5.6 fonntal vétette el a 155 fontos határt. Dos Anjos kapja a fizuja 20 százalékát, miután nem vállalta Diaz, hogy két órán belül ismét megpróbál súlyon bemérni. Dos Santos felszabadultan és látszólag egész jó kondiban érkezett, Miocic pedig láthatóan feszült, a főmeccs kapcsán is idő előtti befejezés várható, vagy egy elhúzódó, kemény háború.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr986980109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása