TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rockhold vállalja a beugró bunyós szerepét középsúlyban

2014.12.10. 15:35 td_hriczuakos

fightplay_lukerockhold.jpg

A középsúlyú mezőny jövőjét illetően fontos mérkőzések zajlanak majd az UFC 184 programjában. Mint ismert, Weidman végre találkozik a TRT-mentes Vitor Belfort-al, aki a netre felpakolt videóin próbálja bebizonyítani, hogy még mindig olyan jó harcos, mint korábban, és hogy legutóbbi győzelmei nem a szerencse számlájára írhatóak.

Aztán jön majd Jacaré is, aki Yoel Romero ellen indul harcba, hogy végre valahára kibrusztoljon magának egy meccset Weidman vagy Belfort ellen, amelyre már korábban is jó esélye volt. Romero legutóbb Kennedy ellen épphogy túlélte a második menetet, aztán a szünet alatt kapott némi trükközést a csapatától, hogy Tim-et végül pár másodperc leforgása alatt szétszedje a harmadik menet elején, amelyről azóta is megoszlanak a vélemények. Bisping korábban valósággal szétszedte Cung Le-t, az angol bunyós is érezte, hogy amennyiben komolyak a szándékai a bajnoki címmel kapcsolatban, akkor nagyon rá kell lépnie a gázra, mivel már nem lesz fiatalabb, és a divízióban is többen borsot törhetnek az orra alá.

Nos, ez legutóbb Rockhold-nak sikerült is, aki a második menetben kopogtatta Michael-t, aki talán az utolsó lehetőségét puskázta el a címszerzésre. Luke meg hozta a sajtótájékoztatón a kötelezőt, vagyis arról beszélt, hogy nincs nála jobb 185 fontban, és még abban is benne van, hogy újra Jacaré ellen mérkőzzön, ahogy tette azt korábban a Strikeforce-ban is, amikor sikerült elhódítania a bajnoki címet. Luke úgy nyilatkozott az MMAJunkie-nak, hogy bármikor bevállalja a beugró szerepét, ha a Weidman, Belfort, Romero és Jacaré négyesből kiesik valaki sérülés miatt, amelyre Rockhold szerint jó esély van. Luke a Bisping elleni győzelmet követően azonnal repült is haza Kaliforniába, hogy csapattársa, Daniel Cormier felkészülését segítse Jones ellen. Az amerikai bunyós tehát kényelmes pozícióból várhatja a történéseket, 2015-ben pedig elképzelhető, hogy az övért is látjuk majd küzdeni.

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr836955811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása