TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on FOX 13: Dos Santos vs Miocic, út az oktagonig

2014.12.09. 17:42 td_axl

ufcfox13.gif

Még fel sem eszmélhettünk a hétvégi UFC 181 pörgése után, máris jön a következő nagy UFC-s buli, szombaton elsősorban nehézsúlyú vérfürdőkre számíthatunk. Hogy miért? Junior Dos Santos és Stipe Miocic csatája borítékolhatóan (ha lehet ilyen írni manapság UFC meccs kapcsán) nem földön fog zajlani, mindkét srác otthonosan ereszti el a kezeit, amiből így könnyedén izgalmas háború alakulhat majd ki. A győztes elvileg kihívó lesz, vagy inkább beáll a lábadozó Velasquez mögé a sorba Werdum trónja előtt.

Aztán Alistair Overeem feltehetően utolsó esélye következik az UFC-nél, a Rothwell elleni TKO már kínos volt, Big Ben kemény gyerek, de abszolút verhető kategória a korábbi Overeem hype szerint árazott hollandnak. Honfitársa, Stefan Struve szintén azt bizonyítaná, hogy helye van még a ketrecben, ha éppen nem ájul el meccs előtt, vagy az orvosok nem tiltják el szívproblémák, törött csontok miatt. A két holland így ki-ki meccset vív majd. Hogy még pikánsabb legyen az este, visszatér Nate Diaz is ’pontleszarom falváról, hogy egy kis pénzt keressen, ha már annyira ekörül forog a pályafutása. Dos Anjos ellen ez azért brutál nehéz lesz, mindkét srác számára jó szintfelmérő ez a bunyó jövőbeli terveiket illetően. Alábbi anyaggal hangolódj a hétvégére, zsír összeállítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816970445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása