TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A finn leleményesség: Ha nincs pénzed terembérletre, árulj meztelen naptárt

2014.12.05. 16:46 td_Emree

method_get_s_calendar.jpg

Ha leleményességről van szó, azt hiszem nekünk, magyaroknak sem kell a szomszédba menni érte. Most azonban a finn rokonok jöttek egy olyan sztorival, ami amellett, hogy ötletes még poén is. Történt ugyanis, egy finn kisvárosban, Imatrában, hogy a helyi MMA klubnak elfogyott a pénze, amiből a bérleti díjat fizették. Mit lehet ilyenkor tenni: bezárni a boltot, kölcsön kérni, esetleg egyenruhába bújni, ahogy azt az UFC is teszi majd? Á, ugyan már! Csináljunk egy meztelen csapatnaptárt! Jöttek az ötlettel az Imatrában edző hölgyek. Zseniális!

Az MMA-ban még nem volt példa hasonlóra, de mások már próbálkoztak ilyesmivel. Az imatrai lányok olyan díszes társaságba kerültek az ötletükkel, mint a houstoni tűzoltók, vagy a brit katonák, hogy csak a híresebbeket említsem azoknak, akik korábban már kijöttek egy-egy pikánsabb naptárral. A naptár egyébként 20 eurót kóstál, amire rájön még az 5-10 eurós szállítási költség. Ha szeretnél rendelni az alábbi mail címen megteheted: maaria.haltsonen@hotmail.com

Az e-mailbe írd bele a neved, a pontos címet és az országot ahonnan származol.Végezetül, pedig néhány fotó a finn hölgyekről!

Bakker, kértél már értesítést a cikkeinkről? Nem? Akkor kattints és zsír lesz!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr916957081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása