TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Brandon Vera szerint a ONE FC jobban megbecsüli a harcosait, soccer kick győzelemmel tért vissza

2014.12.05. 17:00 td_hriczuakos

brandon-vera.jpg

Ma hajnalban rendezte meg következő gáláját a ONE FC, mely a Pride FC után keletkezett rést próbálja meg betömni az ázsiai MMA piacon. Ehhez meg is van az alapanyag, plusz folyamatosan érkezik utánpótlás a bunyósok terén, akik közül néhányan már komoly ismertségre tettek szert az USA-n belül. Itt elsősorban Askren-re gondoltam, aki a Bellator öv mellé bezsebelte a ONE FC váltósúlyú címét is, azok után, hogy kútba esett szerződése az UFC-vel. Szóval az UFC-ből kieső emberek a Bellator és a WSOF mellett más irányba is kacsingathatnak, ahogyan tette azt Brandon Vera, aki 8 évet húzott le a kopaszéknál, és impozáns nevek ellen is sikerült győzelmet aratnia. Ellenfele Igor Subora volt, aki 5 győzelméből 4-et K.O.-val nyert meg eddig, de Vera ellen hamar kapitulált. Brandon a küzdelmet megelőzően méltatta új szervezetét:

„Az elején, amikor kiderült, hogy a ONE FC-hez kerülhetek, sokkolt a hír, hisz arról volt szó, hogy Dana és én leülünk egy beszélgetésre. Aztán hirtelen azon kaptam magam, hogy kitettek az UFC-ből, majd küldtem Dana-nak egy üzenetet, amiben megkérdeztem tőle, hogy most akkor mégis mit csinált? Adtam neki egy esélyt, hogy megbeszéljük a dolgokat, de az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy azt mondta: „B*szki, Ázsiában bunyózni nem akármilyen lehetőség, szóval sok szerencsét odaátra.”

 

„Nem akarok semmi rosszat mondani az UFC-re, de azért van pár dolog, amik felett nem tudok olyan egyszerűen napirendre térni.  A ONE FC-nél úgy kezelik a harcosokat, mintha szamurájok lennének. A repüléstől kezdve a szállodai foglalásig mindent elintéznek, nem is tudom, hogyan is magyarázhatnám el ezt. Itt tényleg törődnek az emberrel, és ez szép dolog.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a friss híreinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr946953091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása