TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Imre Zsolt és Szabó "Végrehajtó" Gábor sikerei Kínában

2014.12.04. 18:26 td_Emree

torok_vegrehajto.jpg

Az elmúlt szombati szegedi küzdősport ünnepen két gurulás között oda jött hozzám egy addig ismeretlen figura, és azzal a kérdéssel állt elő, hogy én is írok-e a Totaldamage.hu-ra. Őszintén szólva, hulla fáradt voltam, de nagyon jól esett a kérdés. A beszélgetésből kiderült, hogy Horváth Ádámnak hívják és a Bács Team csapatában edz. Konkrétan azért keresett meg, hogy beszámoljon a Kínában babérokra törő csapattársai sikereiről.

Többet cikket is volt szerencsék lehozni Sárközi Robi jóvoltából, mely a magyar MMA harcos kínai kalandjairól számolt be nektek. Most ez a történet bővül egy újabb fejezettel. Ha lemaradtatok volna az előzményekről, itt pótolhatjátok.

Történt ugyanis, hogy Imre Zsolt és Szabó „Végrehajtó” Gábor MMA szabályrendszerek közt is megmérettethették magukat a Mennyei Birodalomban. Végrehajtó meccsén végig ment a kiírt kétszer öt perc. A beszámolók szerint egy igazán férfias, kemény adok-kapok után végül döntetlent ítéltek a bírók. Imre Zsolt meccse másképp alakult. Már az első menet első percében sikerült ellenfelét földre vinnie, majd kemény küzdelem folyt, a második menetben GNP-t követően a vezetőbíró beszüntette a mérkőzést. Imre Zsolt TKO-val győzedelmeskedett.

Sárközi Robi az eseményeket kommentálva elmondta, hogy rendkívül fontosnak tartja a külföldön való versenyzést a magyar MMA fejlődésének szempontjából. Ezért is járja egyfajta sportnagykövetként a világot, és igyekszik minél szélesebbre tárni a lehetőségek kapuját hazánk tehetségei előtt.

Kértél már értesítést a cikkeinkről?

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr466957139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása