TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Joe Schilling: Két éven belül bajnok lehetek a Bellator-nál

2014.12.01. 17:44 td_hriczuakos

photo-2.jpg

Ráfért már a vérfrissítés a Bellator-ra, mely Scott Coker érkeztével érezhetően letette a névjegyét az MMA fanok körében. Egyrészt eltűntek a finomkodók bunyók a kínálatból, és jöttek a mindenki szájízének megfelelő K.O. és szub győzelmek. Idén már nem lesz több Bellator gála, de jövőre aligha lesz gyengébb a kínálat, hisz Daley még be sem mutatkozott új szervezetében, ráadásul Bobby Lashley és Joe Schilling is jókat profitálhat a 2015-ös esztendőben. A korábbi Glory-bajnok Schilling egy brutális kiütéssel köszönt be Manhoef ellen, aki lemondott egy címmeccsről is annak érdekében, hogy Joe-t köszöntse ismét a kevert harcművészet világában, utóbb már biztos másként látja a dolgokat. Szóval, ami nem jött össze Melvin-nek, az könnyen összejöhet az amerikai bunyósnak, aki önbizalomtól duzzadva mesélt kicsit terveiről:

„Úgy gondolom, hogy 2 éven belül bajnok lehetek a Bellator-nál. Ezt már sikerült elérnem GLORY-ban. Imádom az MMA-t is, ami pedig a kihívást illeti, nálam az már pénzügyi alapon működik.”

 

„Sok mindent tanultam a mostani edzőtáborom alkalmával, és rájöttem, hogy mennyivel jobbá válhatok még az edzéseken. Izgalmas ez az egész, határozottan tetszik. Akár folytatom még a kick-box karrieremet, akár nem, a jövőm most már MMA-ban van, és nagyon jó leszek.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr996941817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása