TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mickey Rourke 62 évesen TKO-val tért vissza a szorítóba (videó)

2014.11.28. 20:59 td_axl

rourke.jpg

Asszem, hogy Mickey Rourke személye respect kategóriában mozog az oldal olvasói között, én legalábbis nagy fanja vagyok az öregnek. Egyrészt szinte minden filmjében csipáztam a Golden Globe díjas Mickeyt, ha máshonnan nem is, a The Wrestler vagy a Sin City kapcsán ismerheted őt, ha nem, akkor lehet, hogy szatyorban laktál eddig.

bk_friday_td.jpg

Ami miatt igazán megkedveltem őt, hogy nem finomkodott kizárólagosan a filmvásznon, hanem a 90-es években több profi bokszmeccset lehozott Freddie Roach irányítása alatt. Olyannyira nem állt messze tőle a sport, hogy a ranglistákra is felvették a nevét. Az egy másik dolog, hogy az ütéseknek köszönhetően szüksége volt pár plasztikai műtétre is, amit aztán oly mértékben túlzásba vitt Rourke, hogy Marv szerepét szinte smink nélkül tolhatta végig a Sin City-ben. 20 évvel utolsó meccsét követően Moszkvában tért vissza Rourke tegnap, hogy 62 évesen kiálljon 5 menetes találkozón a 29 éves Elliot Seymour ellen. Mickey komolyat fogyasztott a meccsre, őszintén szólva szeretnék ilyen formában lenni nagyfater koromban. A mérkőzés utolsó perceiről van egy kézi kamerás felvétel, mely szerint a második menetben testen fogta meg ellenfelét Rourke, Elliot pedig nem nagyon erőltette a folytatást. A fordulatszám és technikai kérdéskörét nem feszegetem, unikum ez a maga nemében, nekem bejött. Putyinnal tutira jót bulizik ezt követően Rourke, az orosz valóság rabul ejtette már évekkel ezelőtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr346941451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása