TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Furkó László: Mindenki megszenved a sikerért, leginkább az elsők!

2014.11.28. 15:10 td_axl

furko.jpg

Furkó László, az Olimp Team tagja kiütéses győzelmet aratott a 2014. november 15-én megrendezett HFC Final gálán Róma Ádám ellenében, ezzel megszerezte a szervezet -71 kilós bajnoki címét. Erről, és még sok más dologról is faggata bajnokot az Olimp Team, melyről a bodybuilder írt.

Sziasztok, köszöntök minden kedves Olvasót, köszönöm szépen a HFC Final utáni gratulációjat! Elég rögös úton kellett végigjárnom ahhoz, hogy ez a nagyon szép öv a birtokomba kerülhessen. Küzdősport karrierem ökölvívással kezdtem, de elég hamar rájöttem arra, hogy ebben nem tudok kiteljesedni.

Az élet úgy hozta, hogy lekerültem Gulyás Zsolt "Sanyimanó" Vale Tudo csapatába és egyből tudtam, ez az én sportom. Megfogott a komplexitás, hogy minden sportági elemből felkészültnek kell lenni, és nem utolsó sorban Zsolti személye! Nem csak arra tanított meg, hogyan legyek jó harcos, hanem az emberi tényezőkre is nagy hangsúlyt fektetett. Nevelt... szó szerint, már nála is megjöttek a sikerek annó - Kempó Magyar Bajnok lettem, több Super Fight győzelmem volt, itthon és külföldön.

 

De egyszer eljött az a pillanat, amikor azt mondta nekem, hogy: "Senki és semmi nem gátolhatja meg a fejlődésed, még én sem" – Elmondta, hogy tovább nem tudja szolgálni a fejlődésem és keressek új impulzusokat. Azt hiszem, ebben minden benne van, hogy Zsolti Mester milyen ember. Megköszöntem mindent, amit értem tett - egyébként a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk- és elindultam Angliába, ahol több MMA klubban is megfordultam, kint tartózkodásom alatt. Azonban fél év alatt rá kellett jöjjek, hogy Anglia túl zárt közösség ahhoz, hogy egy nem angol állampolgár karriert fusson be náluk, így hát hazatértem. Jelenlegi Strike edzőmet, Peszlen Ferencet még Zsoltin keresztül ismertem meg. Azt hiszem karmikus találkozás volt a miénk, kölcsönösen segítettük át egymást az elkövetkezendő nehézségeken.

bk_friday_td.jpg


Ami a szakmát illeti: olyan dolgokat mutatott nekem mosolyogva, amiket nem csak itthoni, de Angliai tartózkodásom alatt sem láttam sehol! Egy komplett mozgás rendszert hangolt rám különböző taktikai töltetekkel: deffenzív, offenzív taktikák… egyszóval nagyon átgondolt és nagyon ötletes:) Nagyon szeretünk együtt dolgozni, "rám szablya a bunyót, és nem engem a bunyóra" Csapatunk nem kevésbé értékes tagja a birkózó edzőm, Idei László. Remekül kiegészítik egymást, Lacinak óriási a motivációs ereje és klasszis birkózó technikákat tanított meg nekem.  Azt gondoljuk, hogy az MMA túlontúl komplex sportág ahhoz, hogy abban egyetlen edzővel a csúcsra lehessen érni, nekünk pedig AZ A CÉLUNK, jövőre, akár már év elején mindenképpen külföld irányába orientálódnánk, az edzőimmel együtt azon a véleményen vagyunk, hogy egy újabb szintre kell lépni kihívások terén, ami egyértelműen külföld.


A szponzoraimnak hála maximális erőbedobással tudok készülni, ahogy eddig is tettem. Engedd meg hogy megemlítsem Őket: a Shield Security, Lacza Ádám, a nemsokára megnyíló BSK CrossFight Aréna - ami a klubunk bázisa is lesz decembertől - és nem utolsó sorban az Olimp Nutrition. Külön örülök annak hogy egy olyan táplálék kiegészítő márka szavazott nekem bizalmat, ami teljes mértékben tudja kiszolgálni a felkészülésemet. Kövessétek a felkészülésem, és mérkőzéseim az OLIMP TV-n, valamint ne adjátok fel! A tudatosság az, ami a többi tehetséges sportoló fölé tud emelni, és mindenki szenved, leginkább talán az első helyezett! De megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr846940361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása