TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

lll. Amatőr GLOBAL GRAPPLING és MMA Magyar Bajnokság most szombaton Szegeden

2014.11.26. 20:31 td_axl

mma-szeged.gif

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattátok, idén is megrendezésre kerül november 29-én Szegeden az amatőr küzdősport bajnokság. Az MMA-nak és grappling versenyszámoknak harmadik alkalommal otthont adó rendezvény növekedése jól mérhető a regisztrált versenyzők számában, valamint abban, hogy idén már 2 ketrec és 5 tatami áll rendelkezésre a versenyszámokhoz. Idén nem lesz thai box, de a Global Grappling versenysorozat következő állomását itt hozzák le megannyi versenyszámmal és super fight küzdelmekkel. A Global Grappling mellett a Magyar MMA Országos Küzdősport Szövetség és a hazai Szegedi Küzdősport Klub jóvoltából érkezik az Amatőr MMA Bajnokság, mely tavaly is nagyszerű bunyókat hozott, fejlődési lehetőséget biztosítva a pályakezdő, fejlődni vágyó fiataloknak.

A program 10:00-tól kezdődik, előtte tartják a mérlegeléseket 07:00-09:00 között. A belépő 600 Ft. Lázasan megy a készülődés jelenleg is, mindenkit szeretettel várnak.

Valóban követsz minket?

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr836935775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása