TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tim Kennedy váltósúlyban?

2014.11.25. 16:53 td_hriczuakos

036_Tim_Kennedy_gallery_post.0_standard_730.01.jpg

Igencsak vitatható körülmények között szenvedett vereséget legutóbb az UFC középsúlyú mezőnyének egyik legjobbja, Tim Kennedy. Yoel Romero csapata a harmadik menet megkezdése előtt jócskán húzva az időt próbálta meg kicsit felpörgetni a kubai harcost, mely annyira jól sikerült, hogy a harmadik menet elején Romero el is kapta Kennedy-t. Tim aztán az eredményhirdetést követően érhető okokból nem volt boldog, szerinte ellopták tőle a győzelmet, ezzel pedig nem sikerült közelebb juttatnia magát Weidman koronájához. Yoel meg azt se tudta mi van, nem értette, hogy Tim miért küldte el a levesbe, pedig baráti kézfogást szeretett volna intézni ellenfele irányába, ami végül nem jött össze.

Tim pár nappal ezelőtt a Submission Radio vendégeként beszélt arról, elképzelhető, hogy hamarosan súlycsoportot vált. Igen ám, de nem egy csoporttal feljebb, hanem lejjebb menne Kennedy, hogy a váltósúlyban folytassa megkezdett vadászatát. A döntést azzal magyarázta, hogy a középsúlyban lévő harcosok többsége magasabb, mint ő, ez pedig sokszor állítja őt megoldhatatlan feladatok elé. Váltósúlyban már más lenne a helyzet, fizikailag az ellenfelei fölé tudna emelkedni, és az sem zavarja, hogy 230 fontról kezdjen el fogyasztani, mert szerinte nem lenne akadály számára az ilyen mértékű súlyvesztés sem. Ez a terv még nincs kőbe vésve, szóval lehet, hogy csupán egy gondolat marad Kennedy fejében, azonban ha mégis úgy dönt, hogy kipróbálja magát 170 fontban, talán a szintén váltósúlyba néző Bendo ellen is összekerülhet.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr516927501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása