TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rumble Johnson: Mikor vége lett a felfüggesztésemnek, csak sírni tudtam

2014.11.24. 16:31 td_hriczuakos

AnthonyJohnsonEL_large_verge_super_wide.jpg

Kemény hónapok állnak Anthony Johnson háta mögött, ám úgy néz ki, hogy a nehéz időknek vége van, és teljes erőbedobással készülhet a Gustafsson elleni sorsdöntő összecsapásra. A győztes szinte biztosan megkapja a Jones vs. Cormier parti nyertesét, ugyanis más kihívó 205 fontban már nem nagyon akad, és hogy Jon még egy kevés ideig maradjon félnehézsúlyban, mindenképp szükség van a neves kihívókra. Szóval Rumble fellélegezhet, az ellene felhozott vádakat ejtették, ismét az UFC kötelékében állva komoly lehetőség kapujában áll a bunyós, aki megosztotta a The MMA Hour műsorában, hogy miken ment keresztül az elmúlt időszakban:

„Mikor ejtették a vádakat, hazamentem, és csak sírtam. Azért sírtam, mert nagyon sok dolog történt mostanság, én viszont valahogy mindig megtaláltam a reményt, és végig hittem magamban. Érzelmes pillanatok voltak, az már biztos. Sok mindenen mentem keresztül, aztán megkaptam életem egyik legnagyobb lehetőségét.”

 

„Nincs már igazán mit mondani, az egész ügy le van zárva, és csak ez számít. Mindketten megyünk a saját utunkon, ez a sztori vége. Az exfeleségem iránt nem érzek haragot, ahogy mondtam, mindössze pozitívan szeretnék állni ezután a dolgokhoz. Szóval, tényleg nincs már mit mondani.”

H.Ákos

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr346924823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása