TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

dos Anjos: Nate Diaz nem érdemli meg ezt a lehetőséget ellenem

2014.11.24. 16:29 td_hriczuakos

img_3154.jpg

A könnyűsúlyú mezőny egyik TOP harcosa, a brazil Rafael dos Anjos nemrég az MMAFighting.com nevű weboldalnak adott egy interjút, melyben kifejtette, hogy nem tartja korrekt húzásnak, hogy Nate Diaz ellen kell legközelebb mérkőznie:

„Az emberek akkor kezdtek el igazán beszélni rólam, miután vége lett a Bendo elleni mérkőzésnek, de a legnagyobb álmom még mindig várat magára. December 13-án egy kemény harcos, Nate Diaz ellen bunyózom, és most csak arra fókuszálok, hogy legyőzzem őt, és megkapjam végre a címmeccsemet.”

 

„Kicsit meglepődtem, amikor a találkozót hivatalosan is bejelentették, mivel Diaz majdnem 1 éve nem harcolt, és már nincs is benne a TOP 10-ben. Én viszont szeretnék aktív maradni, hogy megőrizzem a formámat.”

 

„Hogy őszinte legyek, szerintem ő egyáltalán nem érdemli meg ezt a meccset. De mint mondtam, csupán azért fogadtam el a kihívást, mert szeretnék formában maradni, és így aznap este léphetek a ketrecbe, amikor a bajnoki cím sorsa is eldől. Szeretném megkapni az esélyt, haza akarom vinni ezt az övet Brazíliába.”

 

„Melendez-nek eddig három meccse volt az UFC-ben. A legelső meccsén mindjárt az övért küzdött, de veszített. Nehezen jutott túl Diego Sanchez-en, mégis megint ő van soron. Véleményem szerint ez nem túl korrekt így. Miután legyőzöm Nate Diaz-t, meg akarom kapni a címmérkőzést.”

H.Ákos

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr596908951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása