TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Halmi Viktor az FFC könnyűsúlyú világbajnoka!

2014.11.22. 11:56 td_axl

halmi_1.gif

Ahogy azt jeleztük nektek, Halmi Viktor (HALMI VALE TUDO) és csapattársa, Sényei László tegnap este a horvátországi Porecben várta küzdelmét az FFC 15 programjában. Halmi Viktor karrierje eddigi legnagyobb megmérettetésére készült, hiszen a szervezet betöltetlen könnyűsúlyú címéért küzdött Matej “Do Koske“ Truhan ellen. Viktor hamarosan bővebben kifejti az est történéseit, de a helyszíni beszámolók szerint az FFC történetének talán legjobb, véres és fordulatokkal teli mérkőzésén a harmadik menetben TKO-val nyert Truhan ellen Viktor!!! Horvát szomszédaink nem győznek áradozni a mérkőzésről, Viktor és Truhan valódi háborút hozott. Viktor kemény munkája az előző években most beérni látszik, Európa rangos szervezeténél viselheti immár az övet. A TKO pillanatai itt tekinthetők meg!

Sényei László eddigi híreim szerint sajnos nem állhatott ki tegnap este Primoz Vrbinc ellen, az orvosi vizsgálaton magas vérnyomást állapítottam meg nála, így nem engedélyezték a küzdelmet. A Sárközi MMA TEAM képviseletében Jani 'Káposzta' István is bunyózott az est programjában, az ő ellenfele Josep Perica volt. Sárközi Robi infói szerint Káposzta is egy véres küzdelem járt meg, melyet sikerült megnyernie!

Gratulálunk mindenkinek, érkezzetek haza rendben harcosok!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr706923277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása