TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Halmi Viktor és Sényei László is sikeresen bemért az FFC 15 gálára

2014.11.20. 19:32 td_axl

Ma tartották Porecben az FFC 15 hivatalos mérlegelését, mely során nagy fogyasztás után sikeresen bemért 69.7 kilóval Halmi Viktor (HALMI VALE TUDO) a holnapi címmérkőzésére Matej “Do Koske“ Truhan ellen. Szintén a cardban bunyózik majd a HALMI VALE TUDO másik oszlopos tagja, Sényei László, aki 76.4 kg-val hozta a váltósúlyú előírást, holnap pedig Primoz Vrbinc ellen akár egy címmérkőzés lehetőségét is megszerezheti. Korábbi cikkünket itt olvashatjátok a Viktorral és Lácival készült interjút az FFC 15 kapcsán.

Sikeresen hoztuk mindketten a súlyunkat, aminek nagyon örülünk. Most felszabadultan és harcra éhesen várjuk a holnapi meccseket!! Sziasztok! Viktor és Laci

UPDATE: Információink szerint Jani 'Káposzta' István (Sárközi MMA TEAM) is mérkőzik holnap este Josep Perica ellen, vagyis a HFC öv megszerzése után nyomban harcba indul. Hajrá magyarok, Veletek vagyunk!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr276919477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása