TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Metamoris 5: Gracie vs Sakuraba Countdown

2014.11.19. 19:50 td_Emree

M5Card-banner.jpg

Ha máshonnan nem is, akkor tőlünk már értesülhettetek, hogy hamarosan megrendezésre kerül a Metamoris 5. gálája. A Metamorist a Gracie család tagjai hívták életre. Ez egy PPV alapú submission grappling gála, ahol nincs pontozás, csakis submissionnal lehet nyerni, ellenkező esetben nem hirdetnek győztest, csakis döntetlent. Hogy mennyire bírja a nép ezt a fajta stílust, mi sem bizonyítja jobban, hogy november 22-én, már az ötödik gálát hozzák le a szervezők. Ha egy üzlet beindul…Ehhez eprsze az is kellett, hogy valóban nagy neveket rántsanak össze a gáláikra. Sonnen legutóbb garancia volt, ahogy Barnett neve sem csengett rosszul, és itt persze nem a BJJ közösségre gondolok, hanem a Metamoris képes ezzel átkötni az MMA fanok figyelmére is. A következő nagy dobásuk pedig Sakuraba reaktiválása Renzo Gracie ellen. Egy visszavágó, egyben a Gracie család szépítési próbálkozása a "Gracie hunter" ellen.

A Metamoris háza táján azt mondhatnánk, hogy eddig minden simán ment. A héten azonban elkezdtek gyülekezni a viharfelhők. A Yuri Simoes ellen készülő Rafael Lovato Jr. ugyanis mellizom szakadást szenvedett, így nem tud kiállni Yuri ellen. A Metamorisos srácok, azonban nem estek kétségbe, hogy a rajongók is ki legyenek szolgálva és Yuri Simoes is megizzadjon beszervezték Keenan Corneliust, mint kései beugrót, királyság.

Azért, hogy kellően rá tudjatok hangolódni a bő egy hét múlva esedékes gálára, és jobban meg tudjátok ismerni a gála indulóit, jöjjön néhány videó a résztvevőkről!

Renzo Gracie vs. Kazushi Sakuraba

Rory MacDonald vs. J.T. Torres

Yuri Simoes vs. Rafael Lovato Jr. -utóbb Keenan Corneliussal helyettesítve

Vinny Magalhaes vs. Kevin Casey

Garry Tonon vs. Zak Maxwell

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr796891387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása