TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dillashaw: Nagyon meg akarok mérkőzni Aldo ellen

2014.11.19. 12:02 td_hriczuakos

USATSI_7151292_168380138.jpg

A harmatsúlyú bajnok, TJ Dillashaw idén sokkolta az MMA világot, miután elvette az övet az addig érinthetetlennek hitt Barao ellen, majd a szinte ismeretlen Joe Soto-n is sikerült átgázolnia. A súlycsoportban akadnak komoly kihívások TJ számára, például az a Raphael Assunção, aki legutoljára legyőzte a bajnokot. És akkor ne feledkezzünk meg a korábbi bajnokról, Dominick Cruz-ról sem, aki nagy visszatérőként egyből megsemmisítette Mizugaki-t, majd Dana gyorsan be is ígért neki egy meccset TJ trónjáért. A bajnok azonban más terveket szövöget:

„Nagyon szeretnék kiállni Aldo ellen, tudom, hogy legyőzném őt. Tiszteletem Jose-t, hiszen egy nagyszerű harcosról beszélünk.”

TJ ezután megosztotta gondolatait a közelgő Swanson vs Edgar meccsről is:

„Remélem, hogy Cub nyer. Csípem Edgar-t, jó arc, de Cub Swanson elképesztő figura, és az állóharc terén fényéveket fejlődött. Már láttuk Frankie-t Aldo ellen küzdeni, és az a meccs minden volt, csak nem sima Edgar számára. Én most inkább egy Swanson vs Aldo meccsre lennék kíváncsi, ha most Cub nyer, neki kell mennie legközelebb Jose ellen.”

 

„Swanson rengeteget fejlődött, Aldo pedig már nem az a harcos, aki korábban volt. Már nem olyan agresszív, mint azelőtt, megváltozott, és engedi az ellenfeleinek, hogy kicsit ők is belekóstoljanak a bunyóba.”

H.Ákos

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr926912125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása