TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Condit jövő márciusban térhet vissza

2014.11.14. 17:00 td_hriczuakos

110_Nick_Diaz_vs_Carlos_Condit_gallery_post.jpg

Még mindig nem épült fel teljesen lábsérüléséből Carlos Condit, aki legutóbb Tyron Woodley ellen szenvedett vereséget, majd hosszú pihenő következett a számára. A korábbi kihívó azonban egyre jobban érzi magát, legutóbb pedig már úgy nyilatkozott, hogy a 2015-ös esztendő elején, március környékén szeretne visszatérni a ketrecbe, méghozzá Matt Brown ellen. Carlos ezzel korábban elmaradt mérkőzésüket pótolná, és egy győzelemmel ismét a súlycsoport felső részében találná magát.

Condit elmondta, hogy egyre erősebbnek érzi magát, az edzéseken pedig nem finomkodik, gőzerővel dolgozik azon, hogy a legjobb formáját nyújtsa majd. „A született gyilkos” körül felpezsdült a mezőny, de Condit évek óta ennek az erős tábornak az alappillérét képezi, és van olyan jó harcos, hogy ismét elvigye egy címmeccsig, ahol már nem GSP állna az útjában. Addig azonban bőven van még min dolgoznia, elsősorban figyelnie kell arra, hogy elkerülje a sérüléseket, és azt a formáját mutassa, mely miatt a rajongók nagy kedvencévé vált.

H.Ákos

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr646895963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása