TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship Finals: Jani vs. Bíró beharangozó

2014.11.13. 20:41 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, a Countdown sorozatunkat a -120kg párosításával zárjuk.

biró_jani.jpg

Egyértelműen a súlycsoport nagyágyújaként hozta el Jani "Káposzta" István a szegedi négyesből a győzelmet. A Sárközi MMA Team harcosa hónapok óta Zathureczky "Az Ősmagyar" Zsoltra feni a fogát, azonban ez az összecsapás mindezidáig még nem jött létre. A HFC döntőben Istvánnak Bíró Tibor, az Öt Elem Combat Fight Team versenyzője ellen kell majd bizonyítania.

A kisebb sérülések ellenére jól sikerült a felkészülés. Végre pontot szeretnék tenni a végére annak, hogy ma Magyarországon én vagyok a súlycsoport legjobbja, és ezért mindent meg fogok tenni. - mondta el Jani.

 

Tibi elsöprő fölénnyel ment át a pápai gála nehézsúlyú mezőnyén, felőrölve ellenfelei által tanúsított ellenállást, nem kis vérfürdőt hagyva maga mögött. A mosolygós arc igazi akaratos, agresszív bunyóval párosul esetében. 

A munka mellet igyekeztem a lehető legjobban fölkészülni. a lehetőségekhez mérten szerintem egész jól sikerült. Jani István nagyon komplex, jól felkészült harcos, erős, technikás és szívós. Semmiképpen sem gondolnám, hogy könnyű dolgom lesz ellene, abban azonban biztos vagyok, hogy jó kis meccs lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr386889941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása