TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 180: Werdum vs Hunt embedded széria, avagy a bunyósokról kicsit könnyedebben

2014.11.12. 18:44 td_Emree

B2IlE75CcAAyci9.jpg large.jpg

Most szombaton (november 15.) az UFC Mexikóból (Mexikóváros) fog jelentkezni, története során először. Az UFC igyekszik meghódítani a latin-amerikai országok piacát és ennek a hadjáratnak az első állomása Mexikó. Cain Velasquez kiesésével az est főmeccsét Fabrizio Werdum vívja Mark Hunt ellen, az interim nehézsúlyú övért. Korábban már láthattátok nálunk a kiadott countdown videókat a rendezvény kapcsán.

Most egy kicsit könnyebb összeállítással készültünk nektek. Az UFC Embedded szériája az aktuális gála harcosainak mindennapjait követi végig a meccs napjáig. Az eltérés a coundown sorozattól az, hogy itt elsősorban a bunyósok mindennapjaira koncentrálnak, és nem a felkészülésükre, esélylatolgatásokra. A mostani epizódban láthatjátok, milyen fontos Mark Hunt számára a haja, Fabrizio Werdum ellátogat Mexikóvárosban megrendezésre került BJJ versenyre, ezen kívül megcsodálhatjuk a város nevezetességeit is. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a videó!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr496890789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása