TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship Final - Gőz vs. Polgár beharangozó

2014.11.06. 19:51 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezi. Az első évad négyes torna győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk hát a -84 kilogrammos döntő indulóit. 

polgar_goz.jpg

Gőz Bálint Pápáról érkezett a debreceni HFC fordulóra, ahol mindkét meccsén karfeszítéssel sikerült győzedelmeskedie. A Gracie Barra Ronin HSE kék öves versenyzője Mihályfi Ákos irányítása alatt készül a szuperdöntőre.

Március óta nem volt versenyem, éhes vagyok a győzelemre. Várom a meccset, ellenfelem nagyon jó bunyós, elsősorban állóharcosként ismertem meg, de bízom a saját erősségeimben. Földön uralni fogom a mérkőzést és reményeim szerint be is fogom fejezni idő előtt. Ádámnak sérülésmentes felkészülést kívánok, aztán bunyózzunk egy jót a döntőben!

Polgár Ádám hosszú kihagyás után tért vissza a ketrecbe a közelmúltban. A Red Corner Fight Club versenyzője kétséget nem hagyott affelől a pápai The Cage gálán, hogy még mindig ragyogó csillag a -84 kilósok mezőnyében. Nagyon intenzíven készül a döntőre, funkcionális edzései és az állóbunyó mellett az elmúlt hónapokban kiemelt hangsúlyt fektettek grappling technikáinak fejlesztésére is. Ádám a tőle megszokott szerénységgel nyilatkozott a döntővel kapcsolatban:

Szeretném megköszönni a felkészülésem során nyújtott segítséget az új csapatomnak, Dudás Attila és Szabó Zoltán edzőimnek, a Carlson Gracie csapatának és a Jóistennek, hogy idáig eljuthattam. Ellenfelemnek sérülésmentes, sikeres felkészülést kívánok a meccsre!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr896822197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása