TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship - Róma vs. Furkó beharangozó

2014.11.02. 13:22 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk hát a -71 kilós döntő párosítását:

furkó_roma.jpg

A Róma Ádám, Bárdosi Küzdősport Akadémia titánja a Premium Liga első, MMA Revolution gáláján robbant be szinte a semmiből a profi MMA-ba, mindössze egy amatőr győzelemmel a háta mögött. A négyes torna után viszont senkinek nem hagyott kétséget afelől, hogy ő lesz a -71kg súlycsoport első számú trónkövetelője. Róma "Félszerzet" Ádám heti 8-10 edzéssel készül a döntőre az Akadémián, rendkívül motivált a meccsel kapcsolatban. Saját erősségeire alapozzák a taktikát a rutinos ellenfelével szemben.

A másik ágon szintén a Fővárosi Nagycirkuszban Furkó László vehette át a tornagyőztesnek járó trófeát. Lackó a súlycsoport egyik legdinamikusabban fejlődő alakja. Edzésmunkáját Idei Lászlóval és Peszlen Ferenccel végezte el a Budapest Top Team csapatánál. Peszlen Ferenccel beszélgettünk a döntőt érintő kérdésekről:

Heti 8 edzéssel készültünk, az edzések nagy része a saját mozgásanyag kidolgozásával telt, természetesen a meglévő hibák kiküszöbölése mellett. Róma Ádám meglepetés emberként került a döntőbe, bárkire veszélyes lehet, óriási tévedés lenne őt alábecsülni. Ezt a hibát igy nem is követjük el.

 

Azt gondolom, hogy a mérkőzés kiváló visszaigazolása lesz annak, hogy Lackó érett-e már arra a feladatra, melyet fizikális képességei és küzdő intelligenciája alapján várunk tőle. Első körben olyan produkciót szeretnénk nyújtani november 15-én, hogy az emberek ne csak emlékezzenek Lackóra, hanem a következő gálára kicsit miatta is jöjjenek ki a nézők. Sőt!

"Lássuk ki ennek a háznak az igazi bajnoka!"

td_fruska

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr396821415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása