TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship - Borics vs. Molnár beharangozó

2014.10.31. 15:01 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk hát őket sorjában, következzen a lányok után a -65 kilogrammos döntő.

borics_molnar.jpg

A férfiak -65kg-os döntője igazi csemegének ígérkezik. Aki ismeri a srácokat tudja, hogy igazi technikás, pörgős bunyóra számíthatunk. A Cirkuszban óriási csatában, a döntőben ifj. Gönczi János ellen Molnár Benjamin hozta el a négyestorna győzelmet, Benji számára pedig egészen a pápai gáláig nyitva maradt az ellenfél személyének kérdése. Tarnai József és Borics Ádám extra menettel végződő összecsapása szintén az egyik legpörgősebb, legizgalmasabb meccse volt a gálának Pápán, óriási csatában Ádám került ki győztesen. Ezzel nemcsak a négyestornát hozta, de az American Top Teamben való edzőtáborozás lehetőségét is elnyerte Borics.

A birkózó alapokkal rendelkező Molnár Benjamin éhes a küzdelemre, top formában várja a döntőt:

Folyamatosan heti 10 edzéssel készülök a meccsre. A föld és állóharcok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kondim javítására, hiszen az 5x5 perc igencsak kemény próbatétel lesz. Sajnos ebben az évben nem volt túl sok meccsem, ezért már nagyon várom a november 15.-ét! Remek gála lesz, izgalmas küzdelmekkel!

Borics Ádám az Eger Shootfighters versenyzője, napi két edzéssel, Balla Tamás irányítása alatt készül a döntőre:

Szeretném megköszönni a Premium MMA Ligának, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű gálasorozatnak. Az álló- és földharc edzéseimet funkcionális edzésekkel egészítem ki, a Fit Line SE-ben Major Attila segítségével, emellett pedig az Egri Vasas birkózó edzéseit is látogatom. Hétvégén a pihenésen, regenerálódáson van a hangsúly.

 

Szeretném megköszönni elsősorban Balla Tamás edzőmnek, hogy a kezdetek óta foglalkozik velem és remélem, hogy nagyon sok közös harcot vívunk még. Családomnak, akiktől rengeteg támogatást kapok és a csapatom, az Eger Shootfighters minden egyes tagjának, hogy mindig segítik a felkészülésem. Segítségükkel óriási lehetőségek kapujában állhatok. Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában segíti a felkészülésem, a sok-sok biztatást azoknak különösképpen, akik eljönnek a meccseimre és szurkolnak nekem. 

Benjaminnak sok sikert kívánok, remélem egy látványos bunyót fogunk csinálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr626844395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása