TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hungarian Fight Championship Final: Cseh-Lantos vs. Varjú beharangozó

2014.10.29. 15:04 td_fruska

November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért, mely immár a  Hungarian Fight Championship név alatt kerül megrendezésre. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk hát őket sorjában, kezdjük a lányokkal.image_8.jpg

A -60 kg-os, egyetlen női súlycsoportban a debreceni Csúcsragadozók a ketrecben gáláról Cseh-Lantos Renáta (Jász Kempo Karate Klub - Jászberény) kvalifikálta magát elsőként. Reni rendkívül agresszív bunyóval, két első menetes győzelemmel érkezett a döntőbe.

Heti 10 edzéssel készülök, ami 5 kempo és 5 konditermi edzést takar. A döntővel kapcsolatban csak a győzelem a cél! - mondta el az 1. Danos kempo sensei a TOTALDAMAGE-nek.

Varjú "Tinky" Zita, a Bárdosi Küzdősport Akadémia szőke ciklonja szintén két meggyőző győztes meccsel érkezett. A hosszú kezű, hosszú lábú lány nemcsak rámenős állóbunyójával vívta ki a győzelmeket és a közönség elismerését magának, hanem rendkívül technikás bjj-je is emlékezetes maradhatott a pápai The Cage gáláról. Zita felkészülten várja a döntőt:

Az ellenfelem erős és tapasztalt, de ez nem félemlít meg, mert bízom magamban. Tűkön ülve várom a gálát, a sáskalábú Tinky lecsap!- mondta Zita.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr876819223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása