TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mayweather bajban? Perlik a veretlen bajnokot illegális sparringért

2014.10.28. 19:02 td_axl

Bár az oldal nem foglalkozik a profi box-al, vagy éppen csak nagy ritkàn most mégis napjaink legnagyobb box ikonjának és az MMA-s eltiltások miatt jól ismert Nevadai Atlétikai bizottság harcáról lesz szó!

mayweather2.jpg

Történt ugyanis hogy a Maidana elleni második mérkőzésre készülő Floyd Mayweathert figyelemmel kísérte egy forgató csoport, mely az All Acces promó sorozathoz készített felvételeket. Az egyik epizódban látható, ahogy Haseem Rahman kisebbik fia egy angol bokszolóval keveredik vitába és May tanácsára a vitát a ringben rendezik le. Ezzel még nem is lenne gond, ám May szabályai szerint a szorítót csak a legvégső esetben lehet elhagyni, és nincsen szünet. A kisebbik Rahman kikap, majd jön a bátyja és egy szintén "Dog House" mérkőzésen visszavág a családot ért sérelemért. Ez May elmondása szerint csupán a show kedvért volt megrendezve, ám a bizottságnak több dolog is szemet szúrt! Először is hogy az egyik mérkőzésen lezajlik egy 31(!) perces menet, mely a szabályok szerint tilos, valamint a műsorban a ring mellett állok folyamatosan fogadásokat kötöttek a srácokra.

A meghallgatásokon Mayweather továbbra is kitart a mellett hogy az egész csak megrendezett volt, ám a résztvevők mást mondanak. Egy külsős szerint a Dog House szabályait May hozta, lényege hogy a meccset akkor hagyhatod abba, ha nagyon szétvertek. Az ifjabbik Rahman elmondása szerint már korábban abba akarta hagyni a "sparringot" ám May azt mondta az ellenfélnek ha ez megtörténik kapják el a ringen kívül!

Hogy megdöbbentő igazságról, vagy egy rosszul elsült marketing fogásról van e szó, azt még nem tudni, az viszont bizonyos hogy May nagyon rosszuk jöhet ki ebből az egészből. Mayweather cége ugyanis foglalkozik gyerekekkel is, mely engedélyhez kötött és ezeket nagyon hamar visszavonhatja a bizottság! Másrészt Money Floyd pont a napokban pedzegette, hogy beszállna az MMA üzletbe és saját szervezetet indítana.

Supras

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr46841541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása