TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Magyar éremeső a kick-box Európa-bajnokságon, Görbics Gábort a torna legjobbja

2014.10.26. 16:40 td_axl

gorbics.jpg

fotó: Equinox

Szombaton a magyar kick-box válogatott a bilbaói kick-box Európa-bajnokságon két arany- és két ezüstérmet nyert full-contact kategóriában. 63,5 kilóban Görbics Gábor nagy esélyesként érkezett az EB-re, a döntőben a komoly ütőerővel rendelkező Milton Barrios Galarretával találkozott. Görbics folyamatos fejlődést mutatva a döntőben higgadtan és megfontoltan küzdött, nagyszerű, látványos találatokat osztott ki, melyet a pontozók mellett a szakma képviselete is értékelt, hiszen a  súlycsoportoktól független legjobb versenyzőjévé választotta a tornának Görbics Gábort. 

Másik magyar aranyérmet Brunner Boglárka hozta el, aki szupernehézsúlyban már K1-ben Európa-bajnok volt korábban, most a döntőben a horvát Ana Bajicot tudta legyőzni. Laszák Zoltán és Szabó László is döntőbe jutott súlycsoportjukban, de a címvédőkkel találkozva nem tudták hozni azon íratlan szabályt, hogy KO, vagy döntő fölényű győzelmet szerezzenek, így ezüstéremmel kellett vigasztalódniuk. A magyar válogatott  2 arany-, 2 ezüst-, és 2 bronzéremmel 35 ország közül 3. lett full-contactban. Gratulálunk!

forrás: kickbox.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr336834713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása