TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ezt is megértük, Ronda Rousey – Cat Zingano meccs lesz a UFC 182-n

2014.10.26. 14:46 td_interim

RouseyZinganoMandelSherdog-e1366247869484.jpg

Dana White a UFC Tonight adásában jelentette be, hogy végre megvalósul a rég várt meccs. A találkozót 2015. január 3-án, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában rendezik, ugyanazon a gálán, ahol Jon Jones és Daniel Cormier csap össze a félnehézsúlyú övért.

A birkózásban és jiu-jitsuban erős Zingano 2013 áprilisában Miesha Tate elleni emlékezetes győzelmével vívta ki a jogot arra, hogy Rousey riválisaként edzősködhessen a The Ultimate Fighter tizennyolcadik évadában, majd megmérkőzzön a bajnoki övért. A terveknek egy térdsérülés vetett véget, a lábadozás pedig jócskán elhúzódott. A visszatérést tovább késleltette egy személyes tragédia: Zingano férje, Mauricio ez év januárjában öngyilkos lett. Cat csak szeptember 27-én térhetett vissza a ketrecbe, ahol nehezen ugyan, de megvédte veretlen mérlegét Amanda Nunes ellen, ezzel egyúttal meg is erősítette pozícióját mint Ronda első számú kihívója.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr616831293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása