TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

B.J. Penn: Szeretnék találkozni Dolce-val és letesztelni az üveg állát

2014.10.25. 19:38 td_axl

bjpenn.jpg

B.J. Penn hamarosan 145 fontton tért vissza nem is oly rég az UFC-be. A fogyasztáshoz igénybe vette Mike Dolce segítségét aki megannyi bunyósnak segített már az ideális súly elérésében. Dolce szerint az együttműködés sikeres és Penn élete formájában volt. Penn viszont úgy gondolja hogy ehhez Dolce-nak semmi köze.

Semmi mást nem csinál csak vízhajtókkal töm! Az eddigi eredményei és videón látott dolgai miatt alkalmaztam őt, de nagy hiba volt. Se egy szauna, se egy forró fürdő, csak vízhajtók. Mikor megkérdeztem, màsok, mint pl. Rousey miért nem ezt csinálják, azt mondta mi más módszert használunk. Elküldtem az edzőmet ételt venni, mert Dolce eltűnt. Telefonon elérte, de a válasz az volt hogy ne vegyen semmit mert nála van már minden étel, de ő az MMA expón fényképezkedik. Vártunk, de sehol nem volt, így csak elment vásárolni. Mikor a boltban volt, összefutott Dolce-val, aki éppen akkor vásárolta össze az állítólag meglévő dolgokat. Azok után amit összehordott nagyon szeretném tesztelni az üveg állát személyesen!

Supras

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr396832451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása