TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pettis: Emlékeztetnem kell rá mindenkit, hogy ki is vagyok valójában

2014.10.24. 09:55 td_hriczuakos

Magnum-Anthony_Pettis_5.jpg

Decemberben feszül majd egymásnak Anthony Pettis és Gilbert Melendez, hogy eldöntsék, ki is a legjobb könnyűsúlyú bunyós most a világon. A két fél lezavart egy TUF évadot is, melyben kizárólag női harcosok kaptak szerepet, mely idáig egyedinek számít a show történetében. Pettis először teszi majd kockára bajnoki címét a Strikeforce korábbi bajnoka ellen, aki korábban már Bendo ellen közel került ahhoz, hogy a derekára csatolják az övet, ám a pontozóbírók végül Henderson-t látták jobbnak. „Showtime” nyilatkozata közelgő meccséről, és ellenfeléről:

„Ki kell majd állnom, és emlékeztetnem az embereket, hogy ki is vagyok én valójában. Gilbert kemény ellenfél, olyan típusú bunyós, aki kész kiállni ellened a végsőkig. A Diego Sanchez elleni meccsén szórta a pofonokat, Bendo ellen pedig 5 menetet csinált végig, én viszont mégsem tartom olyan veszélyes ellenfélnek. Nem igazán szokott kiütni, vagy kopogtatni senkit, mindössze hosszú időn keresztül képes ugyanazt a tempót nyújtani. Nekem pedig ezt kell majd megakadályoznom, nem adhatok neki 5 menetet.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr936821421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása