TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

McGregor már most Mendes idegein táncol

2014.10.24. 16:11 td_interim

king mcgregor.jpg

Szombaton érkezik a UFC 179 az Aldo – Mendes meccs rég várt visszavágójával, de már most úgy tűnik, hogy megint minden Conor McGregorról fog szólni, annak ellenére, hogy az ír ezúttal még egyetlenegy menet erejéig sem fog kibújni striciöltönyéből, hogy ketrecbe lépjen. McGregor a Beyond The Octagon keddi műsorában vendégeskedett, ahol ismét hozta a formáját: ujja köré csavart mindenkit a műsorvezetőktől kezdve a közönségen át egészen az utolsó NAV ellenőrig – aztán csak úgy lazán, minden megerőltetés nélkül páros lábbal földbetiporta egyik riválisa önértékelését. A műsor élőben kapcsolta Aldo első számú kihívóját Rio de Janeiro-ból, aki megpróbált visszavágni McGregornak a Chad „Mini” Mendes-es szurkálódásért. Nem járt sikerrel.

 

Mendes: Milyen magas vagy, haver?

 

McGregor: Öt láb kilenc.

 

Mendes: Oké. Én öt láb hat vagyok-

 

McGregor: Öt négy vagy legfeljebb.

 

Mendes: Csak három hüvelykkel vagy-

 

McGregor: Fel kéne állnod, mert alig látszol a képernyőn!

 

Mendes: Na, oké. Elmondom, én hogy látom Conort: Conor egy nagydumás-

 

McGregor: Egy ÁLLAT!

 

Mendes: Conor komoly figyelmet hozott a súlycsoportnak és a UFC-nek, és egészen a csúcsig dumálta fel magát. Ha Conorra nézek, pénzt látok befolyni a bankszámlámra. Rettenetes ellenfele lennék ennek a fickónak. Conor, tudod, mit jelent a birkózás?

 

McGregor: Azt, hogy leparkolhatom a zacsimat a homlokodon.

 

Mendes: … ha erre a fickóra nézek, csak a pénzt látom a számlámon, olyan rettenetes párosítás lennék neki. Ha meg akar velem mérkőzni, állok elébe-

 

McGregor: Én személy szerint a legjobbakat kívánom neked. Nem hiszem, hogy ez a meccsed bármiben is különbözni fog az előzőtől, de ne aggódj, majd én elveszem az övet Josétól, és visszajövök, hogy levadásszam azt a kis törpe fejed.

 

Mendes: Remélem, elhozod a kabalád a meccsre, mert tökéletes kivégzést fogsz látni a harmadik sorból.

 

McGregor: Én az első sorban ülök! És még csak nem is a harcosok hoteljében szállok meg, hanem a Fertitta-hotelben, vágod? Az elnöki lakosztályban, a Copacabanánál! Szóval te csak élvezd ki a harcos-hotelt, oké? Én első-soros vagyok, baby!

Mendes erre még visszaugatott, hogy pofázz csak, címmeccsen, vagy sem, de majd lerendezzük ezt az oktagonban – de ez már nem volt több, mint a fuldokló utolsó kapkodása a levegőért, mielőtt végleg elnyelte a röhögéssel vegyes taps tengere. Izgatottan várom, mivel rukkol elő McGregor a mérlegelésre és a gálára, mert ígérete szerint el fogja szabadítani a poklot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr66829035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása