TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A bandázsbűz, a hülye galamb meg a Conor: folytatódik a UFC Embedded

2014.10.24. 16:10 td_interim

ufc179-countdown.jpg

Célegyenesbe ért a szombati gála felvezetése: a mérlegelés előtt még kidobták a UFC 179 Embedded második és harmadik epizódját is. A kulisszák mögé tekintő videó második részében Chad Mendes végre megérkezik Brazíliába, majd rögtön hódol a posztmodernnek, és a reptér-hotel távon megtekinti önmagát, amint az Embedded 1-ben Nick Diazzal haverkodik. A dráma csúcspontján megpillantja Aldót, majd kijelenti: szétbaszom ezt a csávót. A mély gondolatok után még mélyebbre süllyedhetünk a harcos-pszichében, amikor a gála további résztvevői közt végre-valahára felbukkan Glover Teixeira is, aki beavatja a nézőket bombabiztos stratégiájába. Ki fogja ütni Phil Davist, de ezt nem bízta a véletlenre: nyolc hónapja mosatlan bandázzsal lép majd ketrecbe, hogy a szövet bűzének köszönhetően már akkor védhetetlen csapásokkal sorozhassa Mr. Wonderfult, amikor még hozzá se ért. Nem lennék az amerikai helyében.

A harmadik, záró epizódban Mendes kiszabadul a Copacabanára, elkap egy galambot, Aldo és Tex pedig olvasmányélményeikről beszélgetnek, de ez igazából senkit sem érdekel, mert OMG MEGÉRKEZIK CONOR McGREGOR. Az ír rosszfiú meg naná, hogy a rá jutó röpke három percben is érdekesebb, mint bárki más – nem is csoda, hogy külön szerepet kapott egy olyan gála felvezető video-sorozatában, amin még csak ketrecbe sem lép. Két aranyköpés a Notorioustól búcsúzóul, aztán lehet izzítani a mérlegelésre:

Jó emberek a brazilok. Főleg a nőstények.

 

(a sofőrhöz): Elviszel José favelájába? Nem? Kár, pedig az övéért jöttem.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr576829341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása