TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szűcs Kristóf a londoni IBJJF aranyak után: Az idei a legsikeresebb évem

2014.10.22. 21:16 td_axl

Múlt héten a Londonban megrendezésre került IBJJF Open indulói között találhattuk a magyar jiu jitsu fiatal titánját ,Szűcs Kristófot, aki fiatal kora ellenére kiegyensúlyozott teljesítményt hoz folyamatosan hazai és külföldi jitsus versenyeken, a sportág hazai nagy reménységének tekintem őt. Ha egyáltalán reménység jelzőt kell használni esetében, hiszen júniusban világbajnoki arannyal is gazdagodottGracie Barra Hungary növendék. Kristóf múlt héten Londonban is arany szerzett Gi-ben és NoGi-ben is, Lakatos Sándor harmadik, Cselőtei Tamás pedig ezüstérmes lett!  Kristóf gondolatai:

Hétvégén Londonban versenyeztünk, a London Open az európai IBJJF openek közül talán a legszínvonalasabb versenynek számít, elég jó mezőny jött össze idén is. Ez volt a második versenyem lila övben és úgy érzem sikerült ismét jól helytállni. Súlyomban (94kg) sikerült elhozni az aranyat Gi-ben és NoGi-ben is.

 

Összesen 9 meccsem volt, nagy része idő előtt befejeződött. Egyedül a Gi abszolút döntőben maradtam alul 1 előnyponttal. A felkészülés nem ment a legsimábban, vállsérülés, illetve ínhüvelygyulladás némileg hátráltatott, de ettől függetlenül igyekeztem minél többet kihozni magamból. Idén még van pár komolyabb verseny előttem, szeretnék indulni a X. BJJ Hungarian Openen, illetve még egy IBJJF versenyen, München vagy Madrid, még nem tudom és a szerb Abu Dhabi kvalifikációs tornán, hogy jövőre is biztosítsam kinn a helyem.

 

Ezen kívül Szegeden a Global Grapplingen lesz valószínűleg pár Superfight-om és ennyi. Az idei évet az eddigi legsikeresebbnek tartom természetesen. Rengeteg dolog összejött amiért egész eddig dolgoztam, gondolok itt az eb-re, vb-re, hogy kijutottam Abu Dhabiba, és ennek nagyon örülök.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr566818093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása