TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP megkapta az orvosi engedélyt, hogy visszatérhessen az edzésekhez

2014.10.21. 14:05 td_hriczuakos

gsp_03-950x626.jpg

Jó hír a GSP-fanoknak, valamint az MMA szerelmeseinek, hogy a kanadai harcos megkapta az orvosi engedélyt, így folytathatja az edzéseket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a korábbi bajnok rögtön fejest ugrana a visszatérés irányába, de azért mindenképp vannak pozitív jelek. GSP bal térde szorult komolyabb kezelésekre, de a kopasz szerint kezd minden sínen lenni, így a népszerű bunyós teljes értékű edzésmunkát végezhet a továbbiakban. Dana így vázolta a helyzetet:

„Rendbe tették GSP térdét. Az ilyen műtétek után még kb. 30 nap kell ahhoz, hogy mentálisan is jól érezd magad, de ő nagyszerű helyen van. Újra edzésbe áll majd, és hamarosan olyan jó formában lehet, mint korábban. Értesít majd minket, ha úgy érzi, hogy kész visszatérni.”

Mint ismert, GSP tavaly novemberben vonult vissza, miután vitatható körülmények között védte meg bajnoki címét Hendricks ellen. A kanadai a meccs utáni interjúban elmondta, hogy kell egy kis idő számára, amely az MMA körén kívül esik, kissé motivációját is elvesztve akart rendet rakni elsősorban a magánéletében. Azóta folyamatosan téma volt a visszatérése, ahol többször is hangoztatta, hogy nincs kizárva, hogy látjuk még őt a ketrecben. Firas Zahabi is megszólalt a mostani történéseket követően:

„Még mindig rengeteg versenyszellem van benne. Szerintem maradt még benne pár mérkőzés, de nem szeretnék az ő nevében beszélni.”

A bajnoki cím jelenleg Hendricks birtokában van, aki az év végén igyekszik majd megvédeni az övet Robbie Lawler ellen, a következő kihívó pedig borítékolhatóan Rory MacDonald lesz, aki ráadásul saját hazájában, Kanadában szerezheti meg a hőn áhított trófeát. Rory és GSP csapattársak, mindketten úgy nyilatkoztak, hogy sosem küzdenének egymás ellen, ám erről a kopasz más véleményen van:

„Erről még nem nagyon beszéltünk, de mindig is azt gondoltam, hogy mivel mindketten profi sportolók, valahogy csak megoldanák a helyzetet.”

Jones és Evans esetében láthattuk, hogy ráment a cimboraságuk a bajnoki címre, Rashad ráadásul még csapatot is váltott. GSP és Rory esetében azonban más helyzet, véleményem szerint kevés az esély arra, hogy valaha is találkozzanak egymás ellen, maximum egy laza sparring alkalmával, melyre talán nem megy rá a barátság.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr966812583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása