TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mir egy mindent eldöntő meccset szeretne Lesnar ellen

2014.10.20. 13:00 td_hriczuakos

Frank-Mir.jpg

Mióta február elején kikapott Overeem-től, a korábbi nehézsúlyú bajnok, Frank Mir nem sok vizet zavart a médiában. Frank nem vonult még vissza, és továbbra is az UFC kötelékében van, azonban 4 zsinórban elszenvedett vereségei nem nyitották meg számára a bajnoki címhez vezető kiskapukat. Senki sem tudta biztosra, hogy mi lesz Mir karrierjével, talán maga Frank sem gondolkodott a folytatáson. Az biztos, hogy Brock Lesnar ellen remire áll a mérlegre, hiszen a két harcos közötti első meccset Frank, míg a másodikat Lesnar nyerte. Mir pár napja adott egy interjút, melyben leszögezte, hogy amennyiben Brock megunná a bohóckodást a WWE-ben, szívesen várja majd vissza az UFC-be:

„Szerintem az ő visszatérése igenis jót tenne az MMA-nak. Még mindig nagy népszerűségnek örvend, az emberek tudják, hogy kicsoda, mindig képes felhívni magára a figyelmet. A kettőnk közötti párharc döntetlenre áll, szóval örülnék egy mindent eldöntő meccsnek. Ha visszatérne az UFC-be, nagyon szívesen látnám a ketrecben.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr156806195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása