TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage Jackson még Liam Neeson kedvéért sem húzna balettszoknyát :-(

2014.10.18. 16:31 td_interim

rampage_2.jpg

A UFC korábbi félnehézsúlyú bajnoka, a jelenleg a Bellatorban vitézkedő Quinton Jackson nemrég a Late Late Show with Craig Ferguson vendége volt. A közönséget minden körülmények között a tenyeréből etető harcos óriásit dilizett a showmannel, aki színészi terveiről kérdezte, sőt, maga is szerepjavaslatokkal állt elő.

king-mo-and-rampage-jackson.jpg

Ferguson szerint Jacksonnak ideje komoly, drámai filmek után nézni, eljátszhatná például A Férfit, Akinek Újra Kell Tanulnia Szeretni, Miután A Szerelme Összetörte A Szívét. Akit nem más alakítana, mint King Mo. Már csak Rampage visító röhögései miatt érdemes elindítani a videót.

rampage-jackson.jpg

A dilivonat kazánját 1:20-nál fűtik robbanás közeli állapotba. Rampage akciófilm-fétisére terelődik a szó, ahol az exbajnok bevallja: rajong Liam Neesonért, viszont bármikor is hívja őt, hogy filmszerepért kuncsorogjon, a veterán színész rövid úton és hűvösen leszereli. Most viszont kap egy visszahívást!

… és itt parancsol rá dörgő hangon Neeson Jacksonra, hogy húzzon tütü. Értelmet ne keressetek benne, ez így tökéletes, ahogy van! Rampage amúgy a Szupercsapat 2010-es remake-jéből ismeri a színészt, együtt szerepeltek a filmben (soha nem találnátok ki: Jackson a Rosszfiút alakította). Így festett a harcos a vásznon:

… és így nézne ki tütüben:

Rampage_tutu.jpg

vegyes technika, 2014 (td_interim)

 Hiába, a szép ember tütüben is szép ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr666796807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása