TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buchinger Buki Iván: Szurkoljatok, hogy hazavigyem az M-1 övet!

2014.10.16. 20:04 td_axl

buchinger-ivan-m1.jpg

Buchinger Buki Iván villámkarriert futhat be holnap az M-1 Global szervezetnél, miután két nyertes meccsel a háta mögött az oroszoknál címmérkőzésen lép ketrecbe Tural Ragimov ellen. Ezzel Buki véghez tudná vinni azt a bravúrt, hogy egy éven belül Európa két legnagyobb szervezeténél lesz bajnok. A CWFC könnyűsúlyú címet hátrahagyva holnap a pehelysúlyú cím következhet, melynek elnyerésére minden esélye megvan a szlovákiai magyar klasszisnak. A trón betöltetlen, Tural is most érne fel a csúcsra, mi pedig Buki vérprofi és csupaszív bunyójában bízva sok sikert kívánunk, WAAR Buki! Iván gondolatai a meccs előtt: 

Sziasztok! Most nehezebben ment a fogyás, mint múltkor, eléggé végem van, de már töltődök fel és holnapra összeszedettebb leszek a bunyóra. Tegnap este nyomtunk egy laza edzést, a fogyasztás és a mozgás végett, kis futás, kis lapi, ma délelőtt utolsó 2 kilót nyomattam le a szaunában. Nem is tudom, az ellenfél egyszerű srác, mint én, amúgy elég erős és agressziv harcosnak tartom, aki nem adja fel egykönnyen, és harcol a végsőkig. Álló harcban és földharcban sem veszik el, utolsó 2 meccsét TKO-val és karfeszitéssel nyerte. Kérlek, holnap szurkoljatok, hogy hazavigyem az övet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr686800051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2014.10.17. 10:08:33

Hajrá Buki!
Szurkolunk neked 100-al! Holnap M-1 korona, jövőre revans McGregor ellen! :D
süti beállítások módosítása