TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Travis Browne visszaszólt Schaub-nak

2014.10.13. 11:32 td_hriczuakos

038_Travis_Browne_gallery_post.jpg

Decemberben igazi nehézsúlyú csemegék várnak majd minket, elég csak a JDS vs Miocic, vagy a Struve vs Overeem meccsekre gondolni. És akinek még ez sem lenne elég, az dörzsölheti a tenyerét, ugyanis a súlycsoport egyik legjobb harcosa, Travis Browne is visszatér a Werdum elleni vereségét követően, hogy egy Brendan Schaub elleni győzelemmel ismét nekiveselkedjen a divízió élére kerülni. „Hapa” soron következő mérkőzése előtt átruccant Arizona államba, hogy együtt edzhessen Ronda kisasszonnyal, de valószínűleg nem intett végső búcsút Greg Jackson csapatának sem. Schaub szerint ezzel a lépésével Browne megkönnyítette a dolgát, így már nem lesz nehéz legyőzni Travis-t, aki azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és így reagált ellenfele megnyilvánulására:

„Őszinte leszek: nem akarom őt kiütni. Azt akarom, hogy érezze, milyen is az, amikor 15 percen keresztül össze van zárva velem egy ketrecben. Ne értsetek félre, de a vélemény olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van, de nem mindenkiére vagy kíváncsi. A gondolatait inkább meg kellett volna tartania saját magának.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr616780597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása