TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Éltető Daniella világbajnok, Kálucz Martin sérülés miatt nem jön haza övvel

2014.10.12. 11:49 td_axl

Tegnap este Svájcban Éltető Daniella a Fight for Glory 4 rendezvényén WKU Thai Box profi világbajnok lett, ezzel sporttörténelmet írt a profik között, még nem viselt egyetlen magyar hölgy sem ilyen övet! A magyarok közül a CUTLER FIGHT TEAM képviselte magát Kálucz Martin és Végi Csaba révén. Végi szemöldöke csúnyán felszakadt a küzdelme során, ami miatt leléptették őt, Csaba remekül harcolt. Martin mindvégig dominált a The Dog ellen, a svájciak hazai reménysége meglepetten és ellenszer nélkül állt Kálucz ellenében. Az elsőben a padlóra is küldte ellenfelét Martin, ennek felvételét itt nézhetitek meg. A harmadik végén azonban egy fejelést követően Kálucz homloka felszakadt, a negyedikre az orvosok nem engedték ki a debreceni harcost. A hazai csapat érthetően roppant csalódott volt, ugyanis a WKU K-1 világbajnoki címe volt a tét. Gratulálunk mindenkinek a nagyszerű teljesítményért! 

“Az első menetben sikerült padlóra küldeni és három menetig uralni a mérkőzést, egészen addig, amíg be nem csúszott egy fejelés, amitől nem tudtam folytatni a küzdelmet… Na de sebaj, ez most így alakult, ez volt az Úr akarata.” mondta Kálucz Martin

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr236783605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása