TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Botrány a K-1 World MAX döntőben: Buakaw lelépett az eredményhirdetés előtt

2014.10.12. 14:54 td_axl

Enriko-Kehl.jpg

Tegnap Pattayaban rendezték a K-1 World MAX 2014 gálát, melynek keretén belül Buakaw Banchamek és  Enriko Kehl csapott össze a szervezet 70 kilós címéért. A régi szép időket idézi a K-1 World MAX övmérkőzés, de sajnos mindannyian tudjuk, hogy csak nevében képvisel még nosztalgiát ez a cím, a K-1 jelenleg zavaros jogi ügyleteivel, továbbra is az alvilággal szorosan összefonódott szervezeti felépítésével és súlytalan nemzetközi jelenlétével hozza a gáláit Ázsiában. Buakaw hányattatott menedzselési útjának egy újabb szakaszán kötött ki náluk, melyet valószínűleg tegnap zárt le jó időre. Buakaw közösségi oldalán napok óta arról írt, hogy nem biztos benne, hogy megkapja a beígért fellépti díját a szervezőktől, hogy valószínűleg illegális fogadásrendszert építettek a gálára, majd végül a teljes gála és K-1 szervezet legitimitását megkérdőjelezte. 

Maga a Kehl elleni küzdelem sem az eddig megszokott Buakaw-ot hozta, Enriko éles támadásait csak lekövette a thai legenda, clinch és dobás megmozdulásai ugyan a K-1 szabályrendszere szerint nem pontozhatóak, de a harmadik menet végén némi cirkusszias körítés mellett döntetlen hirdetett a mérkőzésvezető. Vagyis extra menet következett volna, de Buakaw és csapata már az eredményhirdetést sem várta meg, szó nélkül kisétált a stadionból és kocsiba pattanva elhajtott. Ez a sportszerűtlenséget diszkvalifikáció követte, így Enriko Kehl a K-1 World MAX 2014 bajnok, Buakaw pedig remélhetőleg jogi hercehurca nélkül átmegy végre a GLORY-hoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406784059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása