TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ronaldo Souza vs. Dan Henderson érkezik?

2014.10.09. 14:15 td_Emree

SouzaJacare.jpeg

Ronaldo "Jacaré" Souza

Josuel Dista, az UFC középsúlyú ragadozójának Ronaldo „Jacaré” Souzának az edzője, érdekes felvetéssel állt elő a minap. Jacaré az elmúlt időszakban hét győzelmet hozott össze zsinórban, második helyre rangsorolják az UFC középsúlyú mezőnyében. Ilyen teljesítmény után joggal gondolná az ember, hogy Jacaré lehet a következő kihívő, és ezzel ők sincsenek máshogy. Sajnos, azonban az élet közbe szólt.

A tervezett Chris Weidman – Vitor Belfort középsúlyú címmeccset sérülés miatt el kellett halasztani a jövő év elejére. A bajnok, Chris Weidman eltörte a kezét a felkészülés során. Közben Jacarénak is kiújultak könyökproblémái, emiatt kés alá kell feküdnie és leghamarabb jövő januárban lesz harcképes, nagyjából akkor, amikor a középsúlyú címmeccs és terítékre kerül. Ennyi felvezetés után lássuk, hogy Josuel Distak mivel is állt elő!

„Úgy hiszem, Jacaré már bizonyította, hogy megérdemli a címmeccset. Sajnos azonban felépülése a műtét után pont akkorra várható, amikor Chris és Belfort is összecsapnak, mit tehetnénk hát? Tetszik az ötlet, hogy Jacaré egy speciális félnehézsúlyú mérkőzést vívjon. Igazán hiszem, hogy Jacaré, Rafael „Feijao” és Rogerio „Minotouro” kivételével bárkivel képes megküzdeni ebből a divízióból – tőlük sincs beijedve, hanem a baráti viszony szól közbe - felkészülésként a Chris – Belfort meccs győztesével való bunyóra. Nem tartom korrektnek, hogy fogyasztania kelljen egy meccshez abban a divízióban, ahol már most második helyre van rangsorolva.

 

Jacaré harcolt már nyílt súlycsoportban jiu jitsu karrierje során – nem is kevés eredménnyel. Szeretném látni Henderson (Dan Henderson) ellen küzdeni, ugyanazon a gálán, amin Belfort és Weidman is összecsapnak. Henderson egy legenda és a rajongók imádnák ezt a párosítást, de Ronaldo kész kiállni, bárkivel Feijaot és Rogeriot kivéve. Nem látom semmi akadályát, hogy így tegyük próbára Ronaldo Jacarét, a világnak látni kell, micsoda potenciál rejtőzik benne.”

dan-henderson.jpg

A lehetséges ellenfél, Dan "Hendo" Henderson

Dan Henderson BJJ edződje, Ricardo "Pantcho" Feliciano üdvözölte a mérkőzés gondolatát.

„Minden tiszteletem Jacaréé, de Distak rossz döntést hozott. Szerintem ezzel az ötlettel Distak csak még több motivációt adott „Hendo”-nak, aki minden energiáját bele fogja adni az edzésbe ezután. Dan Henderson nem harcolt május óta, de hajlandó visszatérni januárban, eleve ez volt az elképzelése a májusi meccsét követően. Idáig három, négy alkalommal jött egy héten edzeni, hogy formában tartsa magát, de a Jacaré elleni meccs akkora motivációt adna neki, amit nem kapott az óta, mióta szóba került a címmeccs.”

 

„Nem látom akadályát, hogy miért ne kerülhetne sor kettejük csatájára félnehézsúlyban. Ha meg akar küzdeni Hendoval, hát legyen! Ha egy bunyót kérsz, figyelj oda, és légy óvatos, mert megkaphatod, amit akarsz!”

Zárta gondolatait Ricardo "Pantcho" Feliciano. Én nagyon megnézném ezt a meccset, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül.Joe Silva, te vagy utolsó reményünk! Ti mit gondoltok, létrejöhet a Jacaré vs. Hendo meccs? Esetleg ugyanazon a gálán, ahol Weidman és Belfort is összecsapnak?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr946773431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása